Seriju Gulperi pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Napeta turska serija "Gulperi" osvojila je gledatelje odmah nakon prve emitirane epizode.

Radnja se počinje koplicirati kada okovi tradicije Gulperi gurnu u još veći ponor te joj zbog spleta okolnosti budu oduzeta djeca, a obitelj koja joj je trebala biti utočište na najgori mogući način pokuša okaljati njeno ime. U njezin se život vraća Kadir u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerica i pomaže joj da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom. Dramtične situacije u napetoj turskoj seriji "Gulperi" ne jenjavaju, osobito nakon vjenčanja Kadira i Gulperi.

Izvor: Instagram/Gulperi

Pogledajte kako zvijezde ove poznate serije izgledaju van seta, u ponešto opuštenijem kućnom izdanju.

Rođena u malom selu u egejskoj regiji, Gulperi (Nurgül Yeşilçay) ima velike snove. Kako bi pobjegla od očeva ugnjetavanja, udaje se za Ejupa u kojeg se zaljubila vrlo mlada.

 

 

 Šejma, Ece Sükan, je vrlo mlada izgubila majku i odgojili su je nemaran otac i maćeha. Osjeća da uvijek mora biti uspješna kako bi zadobila očevu ljubav.

 

 

Jedina Kadirova i Šejmina kći. Odgojena je u bogatoj obitelji. Tatina je curica. Ima problematičan odnos s majkom. Šejmu su odgojili otac koji nije imao ljubavi i maćeha te postaje element ugnjetavanja za Artemis, Ezgi Gör.

 

 

Bedrije, Aleyna Özgeçen, su njezini roditelji Gulperi i Ejup sretno odgajali s njezinim bratom blizancem Hasanom i mlađim bratom Džanom. Shrvana je nakon smrti svog oca.

 

 

Hasan, Burak Dakak, jako voli svoje roditelje. Nakon smrti oca zauzima njegovo mjesto. Sad je odgovoran za svoju majku, svoju sestru blizanku i svog mlađeg brata.

 

 

Džan, Emir Özyakışır, je najmlađi i najiskreniji! Njemu teško pada razdvajanje obitelji i ponekad kaže istinu koja svima otvori oči.

Izvor: Instagram/Gulperi

Seriju "Gulperi" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju