Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Hasanov odnos s Artemis zahladio je jer je ustrijelio Kadira, premda i pogreškom, pa Hasan obećava da će se promijeniti. No Artemisin bivši dečko Doruk već ga prvoga dana uspijeva uvaliti u nevolje. Dok Selenino i Bedrijino prijateljstvo sve više napreduje, Bedrijine su misli s jedne strane zaokupljene i liječnikom Mehmetom. Smišlja svakakve smicalice kako bi ga vidjela. Fatma Gulperi zagorčava život u konaku te izgubi mjeru. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Dok Kader s jedne strane misli da je ono što Gulperi trpi previše, s druge strane misli da bi Jakupov nestanak mogao imati veze s Ejupom. Šejma prima vijest da se Gulperi vratila u konak pa ih posjećuje. Namjeravala se smijati Gulperinoj situaciji, no obje žene završe u bolnici. Fidan je uznemirena onime što je zadesilo Gulperi i to dijeli sa Serdarom. Kadir je shrvan i u takvom je stanju da ga nije briga za važne slučajeve.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Gulperi" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte na Nova Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju