U filmu "Grijesi prošlosti" utjelovljuje bivšeg ubojicu

Film "Grijesi prošlosti" redatelja Frédérica Petitjeana napeti je triler o bivšem ubojici koji je cijeli svoj život proveo ubijajući. Sada ima priliku spasiti nečiji život, i to pod cijenu da izgubi vlastiti.

Duboko u američkoj šumi, u kolibi uz jezero, živi legendarni ubojica Henry (Jean Reno) koji se izolirao od svijeta kako bi zaboravio posljednjih 30 godina svog života. Dane provodi sam, pecajući uz jezero. Henryju ne treba ništa više od tišine oko njega i drveća prekrivenog snijegom. Kada se ispred njegove kuće pojavi mlada ozlijeđena žena, Henry će morati odlučiti hoće li riskirati svoj život da bi ju spasio...

Jean Reno, punim imenom Juan Moreno y Herrera-Jiménez, 75-godišnji je francuski glumac rođen u Maroku. Roditelji su mu bili Španjolci koji su iz Andaluzije preselili u Sjevernu Afriku u potrazi za poslom. Reno je preselio u Francusku sa 17 godina, gdje je počeo studirati dramu te se po prvi put okušao u kazalištu i filmovima. Govori čak četiri jezika – španjolski, engleski, francuski i talijanski.

Zbog svog visokog i krupnog stasa karijeru je započeo glumeći zlikovce i grubijane. No, zahvaljujući svom glumačkom talentu, ubrzo se počeo pojavljivati i drugačijim ulogama utjelovljujući likove u filmovima poput romantičnih komedija pa sve do akcijskih heroja.

Napeti triler "Grijesi prošlosti" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju