Posljednji dan u Ateni – iznenađenja kakva nisu mogle ni zamisliti!

Svoje prvo putovanje Anica, Martina, Maja i Natalija pamtit će, kažu, zauvijek, a posljednji dan u Ateni ostat će im u posebnom sjećanju. Martina je tako proslavila svoj rođendan u Grčkoj, a Mario Petreković odlučio joj je ispuniti želju baš na njezin dan. „Martinina želja oduvijek je bila da se tetovira, ali mi joj to nismo dozvolili. Poslije nije bilo novaca.“, kazala je mama Anica. Slijedeći tragove, Martina je s roditeljima došla do tattoo centra. „Grčka, tetovaža za rođendan, pa to se ne zaboravlja tako lako! Predivno!“ oduševljena je Martina.



No, iznenađenje je čekalo i Maju i Nataliju. Ne znajući gdje idu, osim što ih čeka adrenalinski zadatak, Maja i Natalija bile su dovedene s povezom na očima pred veliku provaliju. „Kada su mi maknuli povez s očiju i kada sam vidjela taj ponor bez dna, mislila sam da sam gotova!“ kazala je Natalija koja se u trenutku skamenila od samog pogleda u provaliju. Za razliku od nje, Maja je prštala od uzbuđenja te je odlučila prva skočiti s užetom u provaliju. „Fenomenalno se osjećam! Skok je bio nalet adrenalina, nevjerojatan!“ uzbuđena je Maja, a Natalija, iako je u početku oklijevala, ipak se na kraju odvažila na skok. „Ako je mogla Maja, može i Natali!“, poručila je Natalija prije skoka.



Nakon trodnevne avanture u Grčkoj, došlo je vrijeme da djevojke spakiraju kofere i vrate se kući. Iako im se u određenim trenucima činilo kako će im se njihovo prvo putovanje pretvoriti u noćnu moru, zaključile su kako im je ovo bila avantura života. „Najljepši trenutak mi je bio tetoviranje. To sam oduvijek željela.“, izjavila je Martina, dok je njezina majka Anica kazala da joj je najljepši trenutak bio kada je ugledala supruga u Grčkoj. Maja i Natalija, ističu, putovanje će pamtiti po skoku s užetom u provaliju, a Natalija je još dodala: „Definitivno ću pamtiti razbijanje tanjura po grčkoj taverni. To je nešto neopisivo!“


 

Propuštene epizode showa 'Moje prvo putovanje' pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju