Žiri oduševljen novom sezonom - Gledateljima mogu samo dati naslutiti da smo prvom epizodom tek zagrebli površinu svega što nam donosi osma sezona.

 Show 'Supertalent' ušao je u osmu sezonu emitiranja sa spektakularnom prvom epizodom u kojoj se predstavilo deset uzbudljivih kandidata. Sinoćnju emisiju pratilo je 44% gledatelja pred malim ekranima.
Emisija je dosegnula gotovo 1.200.000 gledatelja, te je jučerašnja epizoda najgledaniji zabavni sadržaj u ovoj godini.

Gledanost showa koji već osmu sezonu na ekrane donosi pregršt zanimljivih i neobičnih talenata razveselila je i članove stručnog žirija koji odlučuju o sudbinama kandidata u natjecanju. „Drago mi je da smo s tako velikom gledanošću ušli u novu sezonu Supertalenta i nadam se da će nas publika i dalje ovako pratiti, malo se inspirirati i zabaviti“, rekao je Janko. Uspješan početak nove sezone showa razveselio je i Martinu koja je poručila: „Ne čudi me daleki domet gledanosti prve emisije osme sezone Supertalenta. Radi se o globalno najgledanijem formatu, a Hrvatska u tome nimalo ne zaostaje. Gledateljima mogu samo dati naslutiti da smo prvom epizodom tek zagrebli površinu svega što nam donosi osma sezona“.

Nije iznenađena ni Maja: 'Velika gledanost me zaista ne iznenađuje jer je Supertalent svima nama najdraži projekt koji i sama gledam na televiziji kao da je prvi put. Potpuno je drugačiji osjećaj kad si tamo i kad si pred malim ekranom. Taj show ne propušta nitko od mojih prijatelja i moje obitelji i zapravo je to jedini show koji je pogodan za sve uzraste i svima je zabavan. Nadam se da će takva gledanost ostati i dalje jer je show zaista fenomenalan i gledatelji mogu očekivati još mnoštvo dobrih točaka. Zahvaljujem se svima koji nas prate i podržavaju jer mislim da je zabava nešto što nam na kraju napornog i radnog tjedna svima dobro dođe.
'Drago mi je da nas se publika zaželjela i siguran sam da ćemo u sljedećim audicijskim emisijama izazvati još puno smijeha, čuđenja i divljenja' dodao je Davor.

Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Period: 26.9.2021.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju