Mirko Filipović vratio se iz Japana i ekskluzivno za Dnevnik Nove TV najavio kako ga 29. prosinca čeka meč s legendarnim Vanderleijom Silvom.

O dojmovima i emocijama iz Saitama Arene, gdje je u povratničkom meču koji smo mogli gledati na Novoj TV pobijedio Južnokorejca Hyun Man Myunga, Cro Cop je razgovarao s našim reporterom Vladom Bobanom.

Zadovoljstvo mi je bilo nastupiti, stvarno je bilo prekrasno, kao u zlatna vremena PRIDE-a. Sve je bilo isto, onaj 'stage', način na koji to rade, isti stav, ona legendarna najavljivačica... Ma stvarno je bilo prekrasno, osjećao sam se kao nikada u karijeri.



1. Najavili ste da će borba protiv Myunga biti brzo gotova ako borba ode u parter. To ste i ostvarili.

Jesam! Ruku na srce ne treba sada glorificirati tu pobjedu, usprkos što je 11 godina mlađi i praktički je u naponu snage, teži je od mene desetak kilograma, ali nije on suparnik od kojeg bi ja trebao zazirati. Nije ovo pobjeda s kojom bi se trebao previše kititi, da budemo na čisto. Ali, nakon godinu i pol pauze, ovo mi je lijepo zagrijavanje.


2. Je li „show“ s pozivom Wanderleija Silve bio planiran ili ste to napravili spontano?


Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi samnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca?




3. Jeste li poslije popričali s Wanderleijem?

Ne, on se odmah prebaci u nekakav svoj ratnički mod, ne želi me vidjeti ni mrtvog, takav je valjda.


4.Znači imamo trilogiju Wanderlei – Cro Cop 29. prosinca?

'Tako je', odgovorio je Cro Cop, koji je za kraj prokomentirao ostale borbe ii borce, mlade lavove koji su nastupili na Rizinovom Grand Prixu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju