NOVE LJUBAVNE ISKRE NA FARMI?

Gordan: 'Je li treba da ja oko nje do kraja Farme i onda ništa?'

U nekoliko već navrata Gordan je izjavio kako mu je Jasmina jako draga djevojka te se osjeća zaštitnički prema njoj, no izgleda kako Gordanovi osjećaji nadilaze granice pukog sviđanja.

Naime, Gordan često voli u prolazu, kako Jasmina navodi – 'očešati' se o nju, međutim takvo ponašanje njoj je dozlogrdilo. 'Moraš se ti očešat i gotovo! Uvijek mi se očešeš od guz! Može te biti sram!', počela je vikati Jasmina na njega, a u svađu se upleo i Ante koji je stao na njegovu stranu.'Meni je drago isto to! Ajmo reći da se uvijek očešam kao i što je. Znači to više nije zezancija kao što ona smatra', požalio se potišteni Gordan svojoj muškoj farmerskoj ekipi. Dok je Tomislav primijetio kako je upravo Jasmina bila ta koja ga je počela prva 'vrtjeti', Senad mu je dao savjet: 'Sve treba polako!', na što mu je Gordan odgovorio: 'A Senade, što polako? Je li treba da ja oko nje do kraja Farme i onda ništa?'

U novom tjednu farmeri su dobili i novi zadatak. Mentor Joža sa sobom je poveo majstora pčelarstva koji je farmerima dao zadatak da naprave košnice. Dok je majstor objašnjavao postupak Gazdama farmi, Mentor je pošao u obilazak imanja s farmerima te ima zadao i nove zadatke koje trebaju obaviti na farmi.

Što farmere očekuje u novom tjednu, ne propustite doznati!


Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju