Borba za preživljavanje počinje uskoro.

Goran je svoju uspješnu karijeru izgradio promičući sport i zdrav način života, a nakon završenog fakulteta, osnovao je tvrtku koja se bavi mentoriranjem trenera i individualnim treninzima te trenutno broji preko 50 trenera u 12 fitness centara. Također, Goran je osnivač tvrtke koja se bavi korporativnim fitnesom, konzultacijama, radionicama i predavanjima o zdravom životu, a najnoviji projekt u kojem sudjeluje bavi se pripremom i dostavom balansiranih obroka na radno mjesto. „Nemam puno neostvarenih želja. Svaki cilj koji sam si postavio sam ostvario. Zanimljiva stvar s ciljevima je to što čim jedan ostvarite, imate novi, veći i zahtjevniji… Tako da nikad nije dosadno“, poručuje Goran koji, uz vođenje uspješnih projekata, predaje na Sportskom učilištu, gdje je mentorirao i educirao preko 100 trenera, a već više od 20 godina aktivno se bavi veslanjem i sudjeluje na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima.

"Na prijavu me potaknula znatiželja. Volim se stavljati u izazovne situacije i pratiti kako ću se snaći. Ako smo stalno u komfor zoni, ne možemo ni rasti", smatra Goran koji sebe opisuje kao upornu osobu koja ne odustaje dok ne ostvari ono što je zacrtao te dodaje: "Mislim da za uspjeh u Survivoru nije presudna ni snaga, ni izdržljivost nego odluka da želiš ostati do kraja. Vjerujem da će psihički izazov ostavljanja svih blagodati života u civilizaciji biti najzahtjevniji".

 

 

"Moj najveći adut, kao što sam već rekao, je upornost i odlučnost. Ako odlučim da ostajem do kraja i da ću pobijediti teško da će me išta spriječiti na tom putu", poručuje i već zna da je ovo avantura koju će pamtiti cijeli život.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju