Iako su u početku bili dominantniji, na kraju su izvukli deblji kraj

Svaki izazov, bilo da je riječ o osvajanju namirnica ili plemenskog imuniteta, u „Survivoru“ je sve napetiji, a to je potvrdio i posljednji zadatak u kojemu su se timovi natjecali za osvajanje povrća i hrenovki. Zbog neočekivanih obrata i neizvjesnosti koja ih je pratila do posljednje runde, kandidati su se hvatali za glavu s iščekivanjem tko će osvojiti prvu ovotjednu nagradu, a čak i s nekoliko članova manje plavi tim grčevito se natjecao do samog kraja.

Na početku izazova koji se sastojao od vodenog poligona plavi tim bio je uvjerljivo dominantniji, no kako se već u nekoliko navrata pokazalo da je dovoljno vrlo malo da se rezultat u potpunosti preokrene, tako je crveni tim kroz nekoliko rundi uspio smanjiti veliki zaostatak. Najnapetiji dio zadatka odvio se u posljednjoj rundi u kojoj se za odlučujući bod natjecao po jedan par iz svakog tima. Iz plavog tima po odlučujući bod išli su Tomislav i Tena, a iz crvenog tima parirali su im Vladimir i Milica. Iako je važnost snage i brzine neupitna, pokazalo se da su preciznost i smiren stav na kaju ipak presudni, a ovoga puta su na tom području briljirali Vladimir i Milica koji su bili za nijansu bolji od Tomislava i Tene te tako priskrbili svom timu važnu pobjedu.

Osim što se poklopilo da je plavi tim već nekoliko puta nakon izazova za namirnice zbog poraza ostao praznih ruku, činjenice da su brojčano nadjačani i da im zbog ozljeda nedostaje nekoliko članova dodatno su im otežale put do dugo iščekivane pobjede. Kandidati su smrknutih lica morali prihvatiti poraz koji je možda najteže pao Goranu koji se za vrijeme izazova poskliznuo na mokrim daskama i zadobio lakše ozljede noge. „Još jedan poraz u nizu u zadnjim trenucima. Još par ozljedica koje nisu strašne, na svu sreću, ali dovoljne da čovjek bude nezadovoljan“, poručio je Goran i dodao: „To je nešto što nam se ponavlja iz natjecanja u natjecanje, iz tjedna u tjedan, i to svaki put kada je hrana u pitanju. Prvi put da nemam više što pametno za reći“.

 

 

Dok se članovi crvenog tima među sobom šale da će morati sagraditi frižider zbog velike količine namirnica koju su osvojili u posljednjim izazovima, plavi tim morat će pronaći način kako da prežive te u idućem izazovu pobijede s minimalnom količinom namirnica.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju