U prvom polufinalnom dvoboju pile su ukrstili Gordan i Goran. Iako je Gordan slovio za najjačeg farmera kojega teško tko može pobijediti u dvoboju snage, Goranu je to ipak uspjelo.

Bio je brži i bolji od Gordana i pobjedom se izborio za veliko finale pete sezone Farme.



Trenutno mi je u glavi blokada da ništa nemam.“ rekao je Goran odmah nakon pobjede, još uvijek sjedeći na gredi, a kasnije kada su se dojmovi slegnuli, otkrio je što mu je dalo vjetar u leđa: „Kad sam išao od doma rekao sam da ću doći do kraja i samo mi je bilo ispred face dok sam pilao reakcija mojih doma kako gledaju i eto, to sam priveo kraju.“



Gordan je nakon poraza čestitao pobjedniku Goranu priznavši da je bio brži i bolji te u suzama poručio: „Rekao bih da mi je najbolji dio kada sam ušao na farmu, najbolji dan u životu, jer velika je stvar ući. Pozdravio bih cijeli Sinj i cijelu okolicu a posebno obitelj Zimić. Goran je bio bolji od mene, svaka čast.
Volim vas sve
!“



Velika većina farmera po izlasku iz Arene bila je žalosna što je Gordan izgubio te su mu poručili da će za njih uvijek biti pobjednik. Gordan je iskoristio priliku još jedanput čestitati pobjedniku. „Ne možeš pobijediti nekoga kome paše ta igra. Njemu odgovara visina, meni ne. Iskreno ću reći, zaslužio je ući u finale.“ kazao je.



Već idućeg dana farmere očekuje još jedan dvoboj, a za ulazak u superfinale borit će se Josipa i Tomislav.



Tko će postati drugi superfinalist s kojim će Goran u okršaj za pola milijuna kuna, ne propustite doznati u novoj epizodi Farme, a propuštene pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju