Nakon šesnaest tjedana došlo je vrijeme da saznamo tko će postati pobjednik pete sezone Farme i otići bogatiji za iznos od pola milijuna kuna.

U prvom polufinalnom dvoboju Goran je pobijedio Gordana, a iz drugog je kao pobjednica izašla Josipa. Goran i Josipa, ili kako su im farmeri nadjenuli nadimke, Popaj i Oliva stat će jedno nasuprot drugoga u posljednjem dvoboju ove sezone.

Goran se, kaže, probudio dobre volje. „U finalu sam s osobom s kojom sam tu od početka. Ja, Josipa i Ante smo stvarno od početka, nismo se svađali“, otkrio je finalist Goran ističući da koliko je svjestan što ide kući nakon četiri mjeseca, toliko i nije.
Kako kaže, s Josipom je od početka showa. Iako su u početku bili u suprotnim zajednicama, svoju ljubav pronašli su na sjenici gdje su pali i prvi poljupci ovo dvoje farmera.

Na farmu sam prvenstveno došla zbog same sebe. Došla sam vidjeti kakav je život u ekstremnim uvjetima, ne fizički, već ovih 18 karaktera različitih. Ja sam osoba koja pristaje na sve uvjete i ide do kraja. Takva sam bila kao malena, takva sam i sad“, ponosno je izjavila Josipa.

Više o tome kako je Gorana život na Farmi promijenio i što je Josipi, emocionalno, bilo najteže te za koga navijaju ostali farmeri možete pročitati na farma.hr

Bit će ozbiljno finale i ja i Goran ćemo to dostojno odradit jer ipak je tu ulog 500 tisuća kuna i tko bude bolji, neka pobijedi i nosi novce kući“, zaključila je Josipa.

Prije velikog finala na novatv.hr možete besplatno pogledati kako su izgledali polufinalni dvoboji.


Dok su neki priželjkivali dvoboj titana, a neki dvoboj suparnika, polufinalni dvoboji iznjedrili su završni dvoboj dvoje ljubavnika Farme.

Tko će od njih dvoje pobijediti, ne propustite saznati u finalnoj emisiji Farme od 21.20h na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju