Preminula je Zora Čipčić, baka poduzetnika Gorana Čipčića, pobjednika prve sezone Startaj Hrvatska, čija je mast postala HIT proizvod 2020.godine.

 U emotivnoj objavi na Facebooku od nje se oprostio unuk Goran, zahvaljujući kojem je i baka Zora ušla u srca mnogih gledatelja i korisnika njihove ''Zorine masti''.

 

''Da ti je samo znat' kako će mi bit teško svako jutro bez “ljubavi babina”, kao i svaku večer “laku noć dušo babina”… Bila si najveća podrška u mojoj životnoj odluci, zato te molin da i dalje budeš, ali s nekog drugog i boljeg mjesta… Laku noć bako, voli te ljubav babina!'', napisao je Goran.

U projektu ''Startaj Hrvatska'' Goran je predstavio svoju baku i cijelu priču koja se krije iza ''Zorine masti'', kreme čija se receptura prenosi s koljena na koljeno u njegovoj obitelji. Goran je uvijek isticao koliko mu je važna bakina podrška i ljubav. ''Baba je jedna od najvažnijih osoba u mom životu. Sve me naučila i najviše sam vezan za nju. Vidio sam priliku da svima predstavim svoj proizvod i ono najbitnije – da babu učinim ponosnom za sve ove godine što je pomagala meni'', iskreno je tada govorio Goran u emisiji ''Startaj Hrvatska''.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju