Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Nakon prometne nesreće Toddu Williamsu namještaju kuk, a njegova supruga Dawn mora na operaciju koja otkriva puknuće jajovoda što je dovelo do pobačaja. Ali kad Todd ustraje da ona nije mogla biti trudna jer se on prije 10 godina podvrgnuo vazektomiji, Shaun i Claire mu kažu da ga je sigurno prevarila.

Dok se njihovi kolege bave Williamsovima, Morgan i Park tijekom operacije kile Finnu Tilleyju potvrde da 13-godišnjak nikad nije cijepljen. Dok se liječnici ne mogu usuglasiti kakav stav zauzeti prema roditeljima koji se protive cijepljenju, naručuju pretrage koje otkrivaju sumnjivu slabost u Finnovoj nozi. U međuvremenu Aoki pritišće Andrewsa da potakne Melendeza da se pomiri s Claire kako bi ona ostala u bolnici St. Bonaventure. Potaknut Morganinim argumentima u korist cijepljenja, Park pokušava promijeniti mišljenje Tilleyjevih kad otkrije da su razlog Finnove boli u nozi dvije leđne moždine. Nakon što Bethany Tilley kaže Parku da ona i suprug Noah pristaju cijepiti sina, tim se žuri jer se Finn tijekom operacije zarazio stafilokokom.

Ali kad Noah sazna da je Bethany dala zeleno svjetlo bez konzultacija s njim, dolazi do bračnih nesuglasica. Pretrage pokažu da je Toddova vazektomija bila uspješna pa on pita Dawn kako je zatrudnjela. Iako Dawn prizna da je spavala sa strancem, Todd posumnja da ne govori istinu jer otkriva da je ujedno i ispraznila njihov štedni račun. Nakon što Dawn iznenadi Shauna poljupcem, on sumnja da je tumor na mozgu razlog njezina hirovitog ponašanja.

Iako magnetska rezonancija ništa ne otkriva, dodatne pretrage pokažu da tumor u Dawnini prsima smanjuje njezine inhibicije. I dok Claire pomaže Toddu i Dawn pomiriti se nakon operacije uklanjanja tumora, čuvši da Finn krivi njega za raspad braka svojih roditelja, Park nagovara Nou da učini ispravnu stvar. Čini se da će Claire otići u novu bolnicu pa olakšava Melendezu da joj se ispriča zato što ju je kaznio.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju