Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Dok se dr. Andrews bavi Zavodom za javno zdravstvo koji istražuje njegovu reakciju na pojavu virusa u bolnici St. Bonaventure, Shaun i osoblje počinju se oporavljati. Lea pritišće Shauna da uzme slobodan dan, a Morgan nenadano poziva Claire na brunch. Melendez prati Limin oporavak te razgovaraju o budućnosti svoje veze. Zahvaljujući karanteni Park i bivša supruga Mia opet su počeli razgovarati, a Shaun potiče Glassmana da što prije opet krene na kemoterapije.

U međuvremenu istražitelj otkriva nekoliko upitnih odluka koje je Andrews donio za vrijeme karantene. Iako zbog napetosti među njima brunch loše započne, Morgan se ne libi krenuti s Claire kad je mama nazove da joj pomogne jer su je izbacili iz stana. Kad pronađe dokaze da se Breeze seli da bi pobjegla od nasilnog dečka, Morgan angažira Claire da joj pomogne suočiti se s njim, no saznaje da Breeze odlazi da bi izbjegla bračnu ponudu. Lea ustraje da se ručak u uredu pretvori u zabavan izlazak pa Glassman mora propitati svoju reakciju na bolest.

Kad je Park zamoli da pruži braku još jednu priliku, Mia kaže da želi krenuti dalje. Ali na putu u zračnu luku predomisli se i odluči provesti još jedan dan s Parkom i sinom Kellanom. Kad pitaju Breeze zašto je pobjegla, Claire i Morgan uvide da unatoč suparništvu na poslu imaju razloga biti prijateljice. Dok prijetnja sankcijama prisiljava Andrewsa da brani postupke svog tima u trenucima krize, Melendez i Lim dogovaraju da će se i dalje viđati potajno. Na kraju Mia pristaje pružiti braku još jednu priliku, a Shaun se uzruja kad sazna da Lea možda ima dečka.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju