Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

 

Dok se osoblje priprema za bolničku godišnju dobrotvornu svečanost, Lim, Shaun i Morgan udruže se kako bi pomogli Spirit Garciji, 14-godišnjoj djevojčici koja se rodila sa srcem izvan prsa. Sad kad joj je grudni koš dovoljno velik, Spirit željno čeka operaciju kojom će joj srce smjestiti u tijelo. No kada CAT snimka pokaže da i dalje nema dovoljno mjesta, Lim kaže da će morati čekati još nekoliko godina prije novog pokušaja.

Poslije, nakon što glavni govornik dobrotvorne svečanosti otkaže dolazak, Aoki mora u zadnji čas pronaći zamjenu, a novi stažist i bivši policajac dr. Eugene Park upozorava druge da ne upotrijebe zatvorenika i ubojicu Sergeya Tirayana kao darivatelja jetara za 12-godišnjeg Erica Bertranda koji je u kritičnom stanju. Iako je Park siguran da će Tirayan pokušati operaciju iskoristiti kako bi pobjegao, Melendez uvjeri Aoki da nemaju druge opcije ako žele spasiti Erica. No kada Eric sazna o zloj prošlosti svog darivatelja, odbije transplantaciju.

Iako ga intrigira Morganina ideja da prošire Spiritin grudni koš kako bi napravili mjesta za srce, Shaun smatra da to nosi preveliki rizik. Međutim, kada Spirit inzistira na tome, njezina se mama složi da pokušaju. Tirayan stigne u St. Bonaventure pod teškim osiguranjem, a Park tvrdi da laže o tome kako želi biti darivatelj organa kako bi se iskupio za prošla zlodjela. U međuvremenu, dok Morgan gnjavi Shauna da kupi skupi smoking za dobrotvornu priredbu, Glassman zamoli bivšu ženu da mu pomogne nagovoriti poduzetnika iz Silicijske doline Alexandera Coultera da dođe održati govor na svečanosti. Kad Coulter pristane, Aoki uznemiri privlačnost između nje i mladog milijardera.

Iako se Eric i dalje opire, njegova majka pristane da ga uspavaju radi transplantacije. Kad Tirayan doživi alergičnu reakciju na anesteziju, doktori moraju otkazati operaciju – a kad mu kažu da ipak ne može donirati jetra, ubojica zgrabi pištolj i ubije se kako bi mogli upotrijebiti njegove organe. No iako je spasio Ericov život, Park i dalje tvrdi da je Tirayan manipulirao njima da ga smatraju junakom. Na kraju, nakon uspješne operacije kojom su premjestili Spiritino srce što će joj omogućiti da prvi put živi normalnim životom, Aoki i Coulter dogovore spoj nakon dobrotvorne svečanosti.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju