Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kad zajedno provedu noć nakon što nijedno nije naslijedilo Andrewsa na mjestu šefa kirurgije, Lim i Melendez kreću odraditi blagdansku smjenu na hitnoj. Jedan od pacijenata koji su doletjeli istim letom iz Malezije umre pa Lim i Shaun sumnjaju da se u zrakoplovu nalazio smrtonosni virus. Nakon što preživjelu Marianne Southam smjeste u izolaciju, medicinski tehničar Tyler Durnes koji ju je dovezao u bolnicu razboli se pa i njega smještaju u karantenu kako bi spriječili širenje zaraze. Nakon Mariannine smrti atmosfera se užari, a srčani udar Chrisa Santosa oboljelog od raka potakne Melendeza da požuri transplantaciju leđne moždine za jedan dan.



Ali komplicirano je sve to organizirati jer donora, Chrisova otuđenog oca Bob, ne uspijevaju pronaći. U međuvremenu Parkov sin tinejdžer Kellan u bolnici čeka da ga otac odveze kući, a Morgan liječi Djeda Mraza iz robne kuće koji se žali na želučane probleme. I dok se gusti raspored isprepleće sa Shaunovom rutinom, Lim naređuju da se cijela bolnica smjesti u karantenu dok ne riješe problem virusa. Kako pacijenti ne mogu dolaziti ni odlaziti, Melendez pokušava smiriti Chrisa dok se potraga za njegovim ocem nastavlja. I dok je Chris uvjeren da se njegov otac neće pojaviti, saznaju da je zapeo u karanteni, a zbog sve gorih uvjeta u bolnici Park i njegov sin se odvajaju.

U međuvremenu Tylerovo se stanje pogoršava, a Morgan ga uvjerava da čini sve u svojoj moći, no otkrivaju da je i Lim zaražena. Kako zbog karantene ne mogu doći do Bobove leđne moždine, Melendez mora tražiti donora izvan bolnice. Kako je Lim zapela sa zaraženima, Claire predloži da obavi transplantaciju u izoliranoj komori kako zaražena leđna moždina ne bi zarazila i druge. I dok se osoblje jedva nosi sa situacijom, Tyler umre unatoč svim naporima. Na kraju Shaun, Morgan i Lim pokušavaju spasiti Djeda Petea, Claire i Melendez pokušavaju obaviti transplantaciju, a Glassman koji stiže upomoć obznani da mu se rak vratio.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju