Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kad pijanog osamanestogodišnjaka Cadena Hauleyja dovedu na hitni prijam zbog teškog prijeloma gležnja, Melendez mu odmah pruži pomoć, a mladiću odjednom počne rasti puls. Dok Melendez naručuje niz pretraga, Cadenov prijatelj Blake Farley kaže dr. Parku da se ozlijedio tijekom rituala inicijacije u bratstvo koji su uključivali i gutanje deterdženta za rublje. Nakon što mu Melendez i njegov tim pomognu zbog ulceroznog kolitisa, Cadenovo se stanje pogorša, a doktori otkriju niz potencijalno opasnih ugrušaka. Dok traže moguće uzroke, Morgan se sjeti da je Shaun djelovao smeteno tijekom operacije te se zapita je li počinio pogrešku kojom je ugrozio Cadenov život.

Dok Melendez istražuje što je pošlo po zlu, Glassman otkrije Shaunu da mu je dijagnosticiran tumor na mozgu koji se ne može operirati te da mu je preostalo samo nekoliko mjeseci. Iako Glassman tvrdi da rješenje ne postoji, Shaun odbija prihvatiti dijagnozu i odmah se baca na istraživanje kojim bi mentoru spasio život. Kad čuje novosti, Jessica nagovori Glassmana da zatraži drugo mišljenje, makar samo kako bi ublažio Shaunove sumnje. No kad to Glassman učini, otkrije da mu je ostalo manje vremena nego što je mislio. Iako Shaun nastavi tražiti rješenje, Glassman ga zamoli da prestane te da se fokusira na druženje s njime tijekom vremena koje mu je preostalo.



Kada detalji o Cadenovoj operaciji dovedu Shauna do zaključka da je on pogriješio, ostali stažisti raspravljaju o tome trebaju li ga prijaviti jer se boje da će dobiti otkaz zbog pogreške zbog koje bi svi drugi dobili samo opomenu. No kada Shaun osmisli inovativno rješenje koje spasi Cadena, otkrije i način izvođenja biopsije koju je čitav tim smatrao nemogućom. Kada biopsija pokaže da se Glassmanov tumor može uspješno ukloniti, Shaun inzistira na tome da prizna svoju pogrešku i prihvati kaznu – nesvjestan činjenice da su ga Andrews i Aoki već odlučili zadržati.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju