Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kada im dodijele slučaj asistiranja na rekonstrukciji ligamenta profesionalnog igrača videoigara, Bobbyja Ata, Shaun se iznenadi otkrivši kako Jared s pomoću laskanja stječe naklonost Melendeza i Andrewsa.

Kada Melendez zanemari Shaunovu ideju da je riječ o nečem ozbiljnijem od oštećenog ligamenta, Bobby mu kaže da se zauzme za ono u što vjeruje ili da će ga ostali stažisti uvijek pobjeđivati. Međutim, iako Shaun pokuša izraziti svoje zabrinutosti tijekom operacije, Melendez ga i dalje odbija poslušati. U međuvremenu, dok Glassman potiče Shauna da posjeti psihoterapeuta, dr. Greg Coyle pokuša se nabacivati Claire dok mu asistira na operaciji noge.

Iako Bobbyjeva operacija prođe bez problema, Shaun i dalje vidi dokaze o dubljem problemu. Dok Melendez uporno odbija naručiti MR, Jared i Andrews slože se da to ne može škoditi te otkriju tumor, a Bobby prizna da je tri godine znao za njega. No kada Shaun uoči još jedan tumor na njegovu mozgu, postane očito da je predugo čekao. U međuvremenu, otvoreni razgovor o pacijentici koju su seksualno maltretirali na poslu potakne Claire da se usprotivi Coyleovu salijetanju.

Budući da položaj tumora operaciju čini vrlo neizglednom, doktori Bobbyju mogu samo ponuditi kemoterapiju i produžiti mu život za nekoliko godina. Shaun pronađe način kako ukloniti tumor, ali on nosi sa sobom opasnost paralize, što bi mu prekinulo gejmersku karijeru. No kada Bobby pristane dopustiti Glassmanu i njegovu timu da pokušaju, operaciju prekine komplikacija koja bi Bobbyja mogla stajati života. Međutim, kada Melendez otkrije da je problem uzrokovala anestezija, njihove brze reakcije spase Bobbyjev život. Na kraju, kada Jared obrani Claire pa dobije otkaz zbog napada na Coylea, Shaun kaže Glassmanu da mu se prestane miješati u život.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju