Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kad Naja Modi stigne na hitni prijam s opečenom rukom, Shaun je nevoljko primi jer ne smatra njezin slučaj dovoljno zanimljivim. Kad ga podsjete da stažisti ne mogu odbijati dodijeljene slučajeve, primijeti nedosljednosti u Najinoj priči o nesreći u kuhinji i posumnja da je Melendez pogriješio tijekom bronhoskopije. Dok Shaun razmišlja bi li prijavio Melendeza, zapita se jesu li opekline koje su zamijetili u njezinim plućima mogle uzrokovati kemikalije od kojih se rade bombe. U međuvremenu, nakon što Jaredu vrate stari posao, Claire se požali kad dr. Coyle dobije promaknuće, umjesto otkaza za seksualno uznemiravanje. Stoga kad u bolnicu stigne Doug Carpenter, nakon drugog moždanog udara u šest godina, i dr. Lim traži Coylea da asistira u rješavanju arterijske aneurizme, Claire odbije sudjelovati.



Kada Tessa Carpenter odbije dati pristanak za operaciju jer njezin muž nije htio nikakve postupke koji bi mogli uzrokovati oštećenje mozga, Claire pronađe dokaz da ju je zlostavljao. Kad Jessica otvori istragu o tome je li Melendez pogriješio tijekom bronhoskopije, Claire preispita Tessu o stvarnom razlogu zbog kojeg je odbila dati pristanak za operaciju. Dok je Claire potiče da napusti muža i otkrije istinu, Tessa otkrije kako bi više voljela da Doug umre pa da ga njihov sin Payton pamti kao dobrog oca. No kada Lim posumnja u te optužbe, pošalje Claire da obavijesti Tessu o tome da moraju obavijestiti sud o mogućnosti uskraćivanja pristanka radi izlaska iz nasilnog braka. Međutim, kad počnu operirati, doktori uopće ne mogu pronaći aneurizmu.



Nakon što Naja izjavi da je sumnjičavost u vezi s njezinom ozljedom rezultat predrasuda, Shaun odredi da je puknuće u stijenci bronhiola uzrokovao unos kemikalija, a ne Melendezova pogreška. Međutim, kad Jared i dalje smatra da je došlo do pogreške, Melendez to pristane razmotriti dok je spašava od srčanog udara. Tessa otkrije da je Payton miješao očeve lijekove kako bi je zaštitio pa, nakon što se Doug oporavi od operacije, Claire dobije zadatak obavijestiti ga da ga je obitelj napustila. Na kraju, nakon što je Melendez oslobođen optužbi jer Naja prizna da se nagutala štetnih kemikalija radeći parfem, a ne bombe, Claire kontaktira s drugim liječnicama o javnom iznošenju priča o Coyleovu uznemiravanju.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju