Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'

 Najnovijeg kirurškog stažista u St. Bonaventureu dr. Shauna Murphyja šef uzme na pik zbog njegove izravnosti i nespretnog ponašanja prema pacijentima.


 

Dr. Neil Melendez pozove doktore Claire Browne i Jareda Kalua da asistiraju na operaciji pacijentice oboljele od raka Stephanie Willis, a Shaunu dodijeli nezahtjevne zadatke kakve obično dijele svi stažisti. No kad sazna da Shaun naručuje skupe pretrage za naizgled rutinske slučajeve, uključujući MR pretragu za 10-godišnju Martine Laduff koja je došla zbog trbobolje, Melendez mu dodijeli sestru da ga nadgleda.

Iako ga dr. Aaron Glassman i dalje pritišće da pruži Shaunu priliku, Melendez udvostruči napore kako bi ga udaljio od svih većih odgovornosti. Međutim, kada Stephaniena biopsija pokaže da je operacija nemoguća te da će vrlo vjerojatno umrijeti, Shaun iznenadi ostale stažiste idejom da joj uklone jedan bubreg kako bi mogli bolje vidjeti tumor, čime bi je mogli spasiti. Iako se Claire s time ne slaže, Jared uvjeri Melendeza da pokušaju – ali ne prizna da je to bila Shaunova ideja.

Dok oni operiraju Stephanie, Shaun shvati da je predvidio problem s Martineinim želucem. Kada usred noći dođe upozoriti roditelje, ona je već u kritičnom stanju. Žurno je odvede u bolnicu te inzistira na hitnoj operaciji samo da bi bio prisiljen stajati po strani kada Melendez preuzme. No na kraju, nakon što Claire kritizira Jareda zato što je tvrdio da je ideja kojom je Stephanie spašen život bila njegova, Glassman nevoljko dopusti Shaunu ulazak u operacijsku dvoranu zajedno s ostalim stažistima.

Što vas sve očekuje pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju