Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Nesvjestan žustrih rasprava o njegovu zapošljavanju, dr. Shaun Murphy stiže u San Jose u Kaliforniji kako bi postao najnoviji kirurški stažist bolnice St. Bonaventure. Dok Shaun napušta zračnu luku, staklo se sruši na osmogodišnje dijete i prereže mu vratnu žilu.

Kad Shaun uvidi da je doktor koji mu je priskočio u pomoć napravio potencijalno fatalnu pogrešku, i sam uskoči da mu pomogne. No kada zamijeti i suptilne znakove druge opasne bolesti, Shaun brzinski sastavi opremu potrebnu za hitnu operaciju prije nego što dječaka otprati u St. Bonaventure.

 

U bolnici se sastaje upravni odbor kako bi odobrili kontroverznu odluku dr. Aarona Glassmana o zapošljavanju Shauna koji je autističan. Glassman ih uvjerava da Shaun ima nevjerojatnu moć zapažanja, ali šef kirurgije dr. Marcus Andrews ne odustaje od stava da bi Shaun mogao uzrokovati problem zbog kojeg će svi zažaliti. Dok se Glassman brine zato što je Shaun zakasnio na intervju za posao, dr. Neil Melendez počne pomagati ozlijeđenom dječaku na odjelu za hitni prijam. Iako je Melendez uvjeren da je dječakovo stanje stabilno, Shaun pokušava naći nekoga tko bi mu napravio ultrazvuk srca jer je zamijetio problem s njegovim srčanim ritmom u vozilu hitne pomoći tijekom vožnje do bolnice.

 

Kad i Melendez shvati da postoji problem, kirurška stažistica dr. Claire Browne otkrije da je doktor koji je izveo hitnu operaciju – Shaun – inzistirao na dodatnim testovima. Iako nalaz ultrazvuka srca ispadne normalan, Shaun i dalje tvrdi da je netočan. Nakon što uvjeri kirurški tim da zajedno s njime pregledaju nalaze, otkrije komad stakla u dječakovu krvotoku koji bi mu mogao ugroziti život. Kada upravni odbor sazna da je Shaun spasio pacijenta, intervjuiraju ga za posao i odluče mu pružiti šansu.

Najbolje trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju