Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Da bi smanjila bolove cimerici s fakulteta Kayli Snyder koja boluje od raka jajnika u četvrtom stadiju, Claire predlaže riskantnu operaciju koja će joj olakšati posljednji dio života. Nakon što otkriju da se rak nije proširio dalje od abdomena, Melendez kaže da je ona kandidatkinja za liječenje koje bi joj moglo produžiti život za nekoliko mjeseci.Ali kad joj iznesu tu mogućnost, Kalya kaže da će pristati samo ako Claire pristane izaći na spoj s njezinim mužem Dashom koji će uskoro postati udovac. U međuvremenu Shaunova i Leina potraga za kućnim ljubimcem završava zlatnom ribicom, a smanjeni budžet prisiljava dr. Andrewsa da predloži odgađanje ključne faze kliničkog ispitivanja lijeka na svojoj supruzi.

Kad Lim ukloni čavao koji je nakon nesreće na gradilištu ostao u čelu Santiaga Beniteza, Shaun otkrije da je drugi čavao probio njegov bubreg. Pretpostavljajući da će moći živjeti bez njega, Lim priprema vađenje oštećenog organa, no otkriva da je Santiago rođen sa samo jednim bubregom. Kako će trebati transplantaciju, njegov brat Armando pristane biti donor uz uvjet da Santiago proda građevinsku tvrtku koju su naslijedili od zahtjevnog oca.

Ali kad Armando ne odustane od svog zahtjeva, a Santiagovo se stanje pogorša, Morgan ga pokušava potaknuti da se predomisli tražeći kompatibilne donore među drugim članovima obitelji. Shvaćajući da Kayla želi pomoći Dashu da lakše podnese njezinu smrt, Claire pristane izaći na spoj kako bi je mogla operirati. Iako Claire ne želi izlaziti s Dashom, daje sve od sebe da popravi njihov odnos kad postane jasno da Kayli nije mnogo ostalo. Nakon iskrenog razgovora o ocu, Armando popusti te se on i Santiago pomire kao braća i poslovni partneri. Dr. Barnes obznani da napušta bolnicu kako Andrews ne bi morao napraviti kompromis u njezino ime, a Shaun tješi Leu novom ribicom jer je prva uginula.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju