Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Shaun navrati u lokalnu trgovinu prije posla gdje se nađe licem u lice s naoružanim narkomanom Nashem koji je došao u pljačku. Shaun ga uzruja jer ne posluša njegove naredbe, a zatim ga zaposlenik obori palicom za bejzbol – ali ne prije nego što Nash ispali hitac koji pogodi mušteriju Avery.

Averyn prijatelj Brandon u bolnici krivi Shauna za njezine rane, a dodatno se razbjesni kad Nasha prvog pripreme za operaciju. No kad se Claire pokuša suprotstaviti toj odluci jer je čula Nasheve rasističke komentare, iznenadi se kad je dr. Lim zamoli da se udalji iz sale pa joj naredi da noć provede motreći Nashevo stanje.

 

Iako Melendez zatraži Shauna da uzme slobodan dan kako bi se nosio s traumom, kad on inzistira na ostanku, Glassman traži da dr. Anika Mohan procijeni njegovo stanje. Kada Mohan kaže da ne može procijeniti treba li Shaunu dozvoliti da ostane raditi nakon pucnjave, Brandon se požali na to što mu je dopušteno liječiti Avery, najviše zato što je autističan. Međutim, kada Shaunovo brzo rezoniranje spasi Averyn život, Melendez naredi Brandonu da odstupi dok oni izvode delikatnu operaciju.

 

Kad Claire pokuša obraniti svoj stav prema Nashu, Lim joj kaže da muškog doktora nikada ne bi izazvala na takav način. Nashevo se stanje pogorša pa ga Claire mora operirati na bolničkom krevetu, a i Averyno se stanje pogorša. Nakon što Shaun spretno odredi putanju njezinih internih ozljeda do kritički oštećene arterije, Melendez je uspije stabilizirati. Na kraju, nakon što je spasila Nashev život, Claire se ispriča što je osporila Liminu prosudbu dok se istodobno bori protiv Nashevih zlobnih rasističkih komentara.

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju