Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Iako Morgan misli da violinistici simfonije San Francisca Jas Kohli koja je stigla na hitnu zbog infekcije lijevog kažiprsta nije ništa ozbiljno, Shaun predloži da provjere jesu li je napale bakterije koje izjedaju meso, iako bi pretrage mogle ne samo oštetiti njezin prst nego i uništiti njezinu karijeru. Iako Morgan i dalje ne vjeruje u postojanje bakterija, biopsija otkriva da Shaun ima pravo te Melendez naručuje operaciju kojom će joj spasiti ruku.

Kad 13-godišnja Riley Mullony stigne na hitnu zbog nekontroliranog krvarenja iz nosa, njezini roditelji sumnjaju da je to reakcija na rastavu braka koja se dogodila prije nekoliko godina. Dok se Bruce i Stella svađaju, Claire se zabrine da bi stvar mogla biti ozbiljnija jer se Riley žali na probleme s disanjem i počinje iskašljavati krv. U međuvremenu se Shaun i Lea snalaze kao cimeri, a Glassman ne želi prihvatiti pomoćnika kojeg mu je dodijelila bolnica.

Kad zadobije Rileyno povjerenje spominjući sličnosti sa svojim tinejdžerskim životom, Claire predloži CT mozga. Iako je Park upozorava da će je nepotrebno izložiti radijaciji, Claire uvjerava Lim da vrijedi riskirati. Kad se Rileyno stanje iznenada pogorša, njezini roditelji odobravaju eksploratornu operaciju koja otkriva tumor. Ali kad liječnici otkriju da je neidentificirana masa zapravo kockica koju je progutala kao dijete, vade je i otklanjaju problem, što dodatno zbližava Riley i njezinu novu prijateljicu Claire.

U međuvremenu Shaun i Lea traže savjete za svoje probleme, a Glassmanovo se raspoloženje popravlja kad ga posjeti prijateljica Debbie. Kad operacija otkrije da se Jasina infekcija proširila, Melendez joj amputacijom ruke može spasiti život. Da bi ublažila krivnju jer je podcijenila ozbiljnost Jasina stanja, Morgan ponudi da će ostati u hiperbaričnoj komori i pratiti oporavak. Ali čak i nakon što joj Morgan u zatvorenoj sterilnoj prostoriji bogatoj kisikom spasi život, Jas je i dalje krivi za kraj svoje karijere. Naposljetku Debbie pomaže Glassmanu shvatiti da će morati prihvatiti pomoć dok se ne oporavi, a Shaun i Lea uspiju spriječiti katastrofu i nastavljaju se truditi funkcionirati kao cimeri.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju