Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kad Hunter Denoble stigne u St. Bonaventure žaleći se na bol u leđima, nitko nije iznenađeniji od dr. Melendeza koji ga je prije više godina liječio zbog ozljede leđne moždine zbog koje je ostao paraliziran od prsa naniže.

Kada snimke pokažu veliku cistu te to da se ozlijeđeni dio kralježnice navodno zaliječio, Melendez predloži da bi uklanjanjem ciste Hunter opet mogao prohodati. Kad se otkrije da je kozmetički implantat ispod oka Emme Newton upaljen, dr. Andrews kaže njoj i mužu Barryju da se to može lako zamijeniti. Međutim, kada Morgan otkrije ozbiljniji problem, Andrews zaključi kako ona mora izvaditi sve implantate kako bi zaustavili širenje ubojite infekcije.

Kad nova snimka pokaže da se cista drži za Hunterovo moždano deblo, Melendez predloži da je ostave te da ugrade inhibitor živčanih impulsa kojim bi kontrolirali bol. Sada kad zna da bi uklanjanjem ciste možda opet prohodao, Hunter inzistira na operaciji, iako bi ga mogla ubiti. Iako njegova žena Cora smatra da je to previše rizično, Hunter je uvjeri da se njegovi osjećaji prema njoj neće promijeniti kada opet prohoda. U međuvremenu, kad ne uspiju zaustaviti Emminu infekciju antibioticima, Andrews joj kaže da mora izvaditi implantate, iako ona smatra da su je pomladili i spasili njezin brak. Nakon ispitivanja, Barry prizna Morgan da je nakon Emmine plastične operacije prekinuo izvanbračnu aferu i opet se posvetio njihovu braku. No kad se Emma pokuša suočiti s njime, Barry zaniječe aferu i kaže da im je probleme u braku uzrokovalo njegovo kockanje.

Unatoč strahu da je tumor prečvrsto stegnut oko Hunterova moždana debla da bi se mogao uspješno izvaditi, Melendez ga operira i Hunteru se pruži prilika da opet prohoda. No u drugoj operacijskoj dvorani Emma premine nakon što Andrews shvati da je predugo čekao da se ulovi ukoštac s njezinom infekcijom. Na kraju dr. Park upozori Shauna da ga susjed vara, Morgan uvjeri Jareda da mu je ugled previše narušen da bi nastavio raditi u St. Bonaventureu, a Claire se iznenadi kad je nakon više godina posjeti majka tražeći pomirenje i novac.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju