Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Dok se Shaun nosi s kaosom koji ga okružuje i pokušava popraviti razderanu arteriju Djeda Mraza iz robne kuće, Morgan i Andrews pokušavaju održati Lim na životu dok čekaju vijesti o virusu zbog kojeg je u bolnici St. Bonaventure proglašena karantena. Park prekrši pravila karantene kako bi spriječio napadaj astme sina Kellana, a Melendez i Claire spašavaju pacijenta oboljelog od leukemije Chrisa Santosa kako bi mogli nastaviti transplantaciju leđne moždine.

Ali kako donor Bob Santos ne smije u sobu koja je u izolaciji, pomoću otvora za prljavo rublje povezuju podvornikovu sobu i vešeraj i sigurno transportiraju moždinu od oca do sina. U međuvremenu Lea ustraje da Glassman kaže Shaunu pokazuju li nalazi da se rak vratio. I dok Shaun završava operaciju Djeda Petea, Viola Hamilton prerano dobiva trudove. Nakon što objasni Kellanu kako postaviti fetalni monitor, komplikacije prisiljavaju Shauna da potraži pomoć. Kako Morgan pokušava spasiti Lim, Shaun mora pronaći drugi način da sigurno porodi Violino dijete bez odlaska u operacijsku salu.

Nakon što su postavili sterilnu vezu između prostorija, Melendez vodi Parka kroz postupak vađenja Bobove leđne moždine koju će Claire transplantirati Chrisu. Ali kad Claire započne proces ubrizgavanja, Bob doživi srčani zastoj i umre. Dok dr. Sabrina Garcia vodi Shauna kroz postupak carskog reza, stvari se dramatično pogoršavaju jer novorođenče guši pupčana vrpca, a Viola sve jače krvari. Dok mu dr. Garcia kroz prozor daje upute, Shaun pokazuje Kellanu kako oživjeti bebu i žuri se zaustaviti Violino krvarenje, no otkriva da su bebina pluća začepljena. I dok Shaun uspijeva spasiti i Violu i bebu, Claire priopćava Chrisu da je Bob umro. Na kraju na Lein nagovor Glassman kaže Shaunu da mu se rak nije vratio, ali da treba na operaciju jer ima meningitis.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju