Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Dok Claire, Morgan i Melendez pomažu Lucy Callard kojoj se nakon operacije pojavila infekcija, Shaun se pridruži Parku i Andrewsu koji pripremaju 15-godišnju Gretchen Milman za operaciju zbog Moebiusova sindroma, paralize zbog koje ne može licem izražavati emocije.



Andrews je uvjeren da može transplantirati mišić iz Gretchenina bedra u lice, ali Shaun sve iznenadi izjavom da joj prijeti rizik od smrti zbog nepotrebne operacije. Iako Andrews umiri Gretchen i njezina oca Russa, nakon što Shaun navede sve rizike i troškove operacije, ona ipak odustane. No kada Gretchen ustvrdi da je njezino stanje čini jačom, Andrews shvati da je zabrinuta za oca koji plaća tu operaciju bez osiguranja. Stoga, nakon što ih upozori da će biti odgovorni za moguće posljedice njezine depresije, uvjeri osiguravajuće društvo da ipak pokrije troškove liječenja.

Kad Lucy prizna da nije pila antibiotike nakon operacije, Morgan i Claire otkriju da je ona zapravo varalica koja se služi ukradenim zdravstvenim osiguranjem jer se stvarna Lucy Callard pojavi u bolničkoj apoteci. Dok osoblje rješava posljedice te varke kako bi Lucy mogla dobiti potrebne lijekove, varalica se vrati na odjel za hitni prijam u kritičnom stanju. Dok se Morgan i Claire prepiru treba li je tretirati kao pacijenticu ili zločinku, shvate da je prava Lucy ovisnica koja je i prije lagala o svom stanju kako bi došla do lijekova.

Kad se Gretchen ne probudi nakon operacije te kad se potvrdi moždana smrt, Andrews i njegov tim moraju o tome obavijestiti Russa. Međutim, kad Park posumnja da bi i dalje mogla biti pod djelovanjem anestezije, on i Shaun odjure do Gretchen te je ugledaju kako se budi pokraj oca kojem lakne. Dok Morgan tvrdi da je liječenje lažne Lucy previše skupo za bolnicu, Claire je uvjeri da joj otkrije neke podatke o njezinoj obitelji, kojoj zatim mora javiti da im je kći mrtva. Dok Morgan pokušava pomoći pravoj Lucy da se bori protiv ovisnosti, Jared saznaje za poslovnu ponudu u Denveru točno u trenutku dok razmišljava što bi poduzeo u vezi s romantičnim osjećajima koje gaji prema pacijentici. Na kraju, nakon što Shaun otkrije da susjed Kenny krade od njega, Glassman doživi moždani udar na prvom spoju s blagajnicom iz bolničke kantine.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju