Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Skrivajući se u Leinu stanu kako bi izbjegao Glassmana, Shaun joj kaže da se ne može nositi sa stresnom okolinom u San Joseu te da se želi vratiti kući.

Lea mu savjetuje da ne donosi velike odluke dok je uzrujan pa mu predloži da nazove bolnicu i kaže da je bolestan te da se pođe s njom provozati u klasičnom automobilu koji je naslijedila od djeda. No kad se Shaun odluči ne pojaviti na poslu a da nikoga nije obavijestio, Glassman slaže i opravda njegov nedolazak čitavo se vrijeme brinući da je Shaun u nevolji. U međuvremenu, Claire je obećala pomoći Jaredu da se vrati na posao, nakon što je otpušten jer je napao dr. Coylea pa se pridruži Melendezu na operaciji transplantacije bubrega između dvije spojene 18-godišnje blizanke.

Dok Glassman i dalje laže za Shauna, Melendez i Claire završavaju s presađivanjem bubrega Jenny Kunkler u njezinu sestru Katie, no zbog prsnuća vene moraju obaviti dodatnu operaciju. Kad Jenny nekoliko sati poslije počne izdavati srce, moraju razmotriti ideju razdvajanja blizanki šest mjeseci prije nego što su planirali. U međuvremenu, dok Jared pokušava nagovoriti Coylea da se založi za njega kod Andrewsa, Lea podučava Shauna vožnji, no zbog nesreće zaglave u malom planinskom gradiću u kojem ga ona nauči kako okončati prvi spoj.

Budući da im je jedina opcija smjesta razdvojiti blizanke, Melendez kreće po pristanke. Iako Katie isprva odbije, Claire je uspije nagovoriti da pristane. Iako se čini da je operacija bila uspješna, Melendez se boji da se sestre neće probuditi prema planu. U međuvremenu, nakon što Claire zaprijeti da će razotkriti njegovu prošlost seksualnih napada i uništiti mu karijeru, Coyle pristane razgovarati s Andrewsom. No iako Coyle pristane prihvatiti Jaredovu ispriku, Andrews mu odbija vratiti posao. Na kraju, dok Glassman i dalje traži Shauna, Lea izjavi da ju je njihov izlet nadahnuo te da će dati otkaz na poslu u Silicijskoj dolini. Međutim, kada dođe po Shauna u njegovu hotelsku sobu, on je već otišao.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju