Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Čim postane šef kirurgije, dr. Jackson Han izvodi operaciju i spašava novorođenče u kritičnom stanju. U skladu s reputacijom talentiranog, ali zahtjevnog kirurga, Han pritišće Shauna i Claire u operacijskoj sali dok pokušavaju smisliti kako pomoći novorođenčetu. Ali kad Shaun kaže da su antidepresivi koje je Diane Monroe uzimala prije nego što je zatrudnjela možda razlog komplikacija prilikom porođaja, Han ga ukori jer joj stvara dodatni stres u ionako stresnom trenutku.U međuvremenu Melendez osjeća da ga Han iskorištava kad ga zamoli da cijeli dan pregledava Minesha Goyala, imućnog pacijenta koji je stigao s njim u bolnicu St. Bonaventure. Nakon što Han kaže Shaunu da ne smije razgovarati s Diane, Lim ga upozori da je riječ o dragocjenom kirurgu. Iako je Han i dalje skeptičan, ostavlja Shauna u timu. Dok tim još jedanput pokušava spasiti bebino srce i crijeva, otkrivaju da su te dvije operacije nekompatibilne te da će završiti smrću. U međuvremenu Melendez pronalazi tumor na kojem je opasno obaviti biopsiju pa Minesh mora odlučiti hoće li riskirati i ništa ne poduzeti ili pristati na opasno i potencijalno nepotrebno uklanjanje. Kad operacija ošteti živce koji kontroliraju Mineshevo lijevo stopalo, Melendez odluči ne napraviti biopsiju kojom bi otkrio je li operacija uopće bila potrebna.

Kad još jedan pokušaj da spase novorođenče ne uspije u skladu s očekivanjima, Han predloži Diane i njezinu mužu Nigelu da bebu isključe s aparata. Iako se Nigel složi da bi aparate trebali isključiti, Diane traži da pokušaju dati sve od sebe da je spase. Kako se roditelji ne slažu, odluku donosi sudac koji se slaže s Hanovim prijedlogom da je operiraju. Kad stvari ne krenu kao što su se nadali, Han i Claire priopćavaju lošu vijest Mooreovima. No prije nego što bebu skinu s aparata, Shaun dolazi do rješenja koje omogućava obje operacije i spašavanje bebe. Iako zahvalan Shaunu na trudu, Han sumnja u njegovu sposobnost komunikacije s pacijentima pa ga šalje na odjel patologije.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju