Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'

Nakon fatalne prometne nesreće s druge strane zaljeva u Berkeleyju, jetra jednog studenta odjednom postanu dostupna za pacijenta u St. Bonaventureu. Shauna i Claire pošalju da donesu organ, ali helikopter im mora sletjeti zbog lošeg vremena pa moraju smisliti novi plan kako organ donijeti u San Jose na vrijeme za transplantaciju. U međuvremenu, kako bi osigurao veliku donaciju za bolnicu, Andrews se mora udružiti s Melendezom na rutinskoj operaciji imućnog pacijenta Johna Wannamakera.



Dok Shaun i Claire neprestano improviziraju kako bi donirana jetra ostala održiva, pretrage u St. Bonaventureu pokažu da je primatelj Chuck prekršio transplantacijski protokol time što je nedavno pio alkohol. Kada to potvrde nalazima, Chuck prizna da je popio gutljaj pjenušca da proslavi kćerinu diplomu. No dok se bolničko osoblje prepire oko toga treba li ga maknuti s liste za transplantaciju, neočekivano interno krvarenje otkrije da su mu ionako ostala samo tri mjeseca života.



Nakon što Chuckova obitelj zahtijeva da bolnica učini sve kako bi ga spasila, Melendez se založi za njega pred kolegama. Suočen s odlukom, transplantacijski odbor odluči se držati smjernica te ovlasti odluku da se organ preda nekomu drugom. Kada obavijeste Shauna i Claire da se jetra sada šalju u drugu bolnicu, Andrews započne s Wannamakerovom operacijom. Međutim, kada iskrsne po život opasna komplikacija, Andrews zamoli Melendeza da mu pomogne spasiti pacijenta i osigurati donaciju.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji: 


Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju