Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Nakon što Aoki dogovori da pacijenta Kennyja Grimma dovedu u bolnicu St. Bonaventure iz Mississippija, Melendez se priprema za vođenje kompliciranog zahvata uklanjanja tumora koji teži više od 90 kg. Iako brzo postaje jasno da bi ga operacija mogla ubiti, Kenny ustraje i prijeti samoubojstvom ako liječnici odustanu. Kad Limina kolegica s fakulteta Laura Petrie stigne u bolnicu s bolesnim djetetom, Carly pronalazi moguće dokaze zlostavljanja. Iako dodatno ispitivanje učvrsti sumnju, Laura ustraje da griješe.U međuvremenu Lim i Melendez pokušavaju skriti svoju vezu, a Han pregovara o završetku istrage Državnog ureda za zdravstvo protiv njih dvoje i Shauna. I dok se Shaun i dalje pokušava vratiti na staro radno mjesto, Claire neuspješno pokušava organizirati druge stažiste da prosvjeduju zbog načina na koji ga Han tretira. Kad Shaun zamoli da sudjeluje u Kennyjevoj operaciji, Claire ga upozorava da ne čini ništa zbog čega bi pao u još veću Hanovu nemilost. Međutim, kad Claire smisli način na koji nastaviti operaciju, dolazi do komplikacija i Kennyjev je život u opasnosti pa Melendez ustraje da dovedu Shauna kao savjetnika.

Unatoč prvotnoj procjeni da se ništa ne može učiniti, Shaun smisli kako ukloniti tumor a da Kenny ne iskrvari. Kako nalazi i dalje ukazuju na zlostavljanje djeteta, Lim nema izbora nego pozvati policiju da uhite Lauru. Čak i kad Carly i Shaun pronađu dokaze da su djetetove ozlijede nastale tijekom porođaja, Lim više ne može spasiti odnos s Laurom. Kenny se priprema za odlazak kući, a Shaun opet moli da ga vrate na kirurgiju. Ali kad Han ne popusti, Shaun odbija to prihvatiti te gubi živce, što dovodi do ispada i otkaza.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju