Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kad se Shaunu učini da bi bolnički podvornik Paul Buendia mogao biti bolestan, nagovori skeptičnog Melendeza da naruči niz pretraga koje potvrde da Paul ima rak gušterače. Kako je već uznapredovao do treće stadija, Melendez umjesto riskantne operacije Paulu predlaže da relativno mirno proživi preostalu godinu života. Kad mu Shaun i Claire objasne situaciju, Paul odluči prepustiti odluku svojoj obitelji. Međutim, nakon što ga potaknu da se podvrgne operaciji, stanje mu se pogorša.Po dolasku na hitnu 16-godišnja Asha moli dr. Lim da izvede plastičnu operaciju i izbriše ožiljke nastale ritualnim ženskim obrezivanjem na koje su je prisilili roditelji. Unatoč upozorenju da je ne operira bez pristanka roditelja, Lim je spremna prihvatiti posljedice, iako zna da je Ashina osobna prema kojoj ima 21 godinu lažna. Međutim, kad se Ashino stanje zakomplicira te mora prenoćiti u bolnici, Lim mora obavijestiti njezine roditelje i Andrewsa. U međuvremenu dr. Glassman pomno proučava svakoga kirurga koji bi mogao operirati njegov mozak, a Shaun izbjegava druženje sa starom prijateljicom Leom.

Melendez i tim pokušavaju spasiti Paula, a Lim se zalaže da Asha dobije potpunu vaginalnu rekonstrukciju. Iznenađena kad se Asha složi s majkom i ocem i odbije operaciju, Lim traži Andrewsovu potporu. Lažući da je dobila Ashinu suglasnost, Lim izvodi rekonstrukciju uvjerena da ju je Asha odbila samo da umiri roditelje. Lim lakne kad joj Asha prešutno da do znanja da cijeni njezinu odluku, a na Shaunu je da priopći obitelji Buendia da Paul nije preživio operaciju. Kad napokon uvjeri Glassmana da se podvrgne operaciji, Shaun kaže Lei da je uzrujan jer ga je ostavila samog te je moli da ode.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju