Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Dok Shaun teško prihvaća nove zadatke u laboratoriju za patologiju, Claire se razilazi u mišljenju s Melendezom i Morgan kad pastor Clarence Twine odbije spinalnu fuziju koja će mu odagnati bol nakon uklanjanja tumora. Melendez i Morgan zbog odrastanja u religioznom okruženju razumiju Clarencea koji kaže da je bol Božja kazna jer je ubio osobu, no ateistica Claire u to ne vjeruje, posebice zato što je „ubojstvo“ za koje tvrdi da je odgovoran zapravo nemoć da spriječi samoubojstvo depresivnog župljana.



Iako Claire i dalje predlaže fuziju, Clarence uvjerava Mendeleza da je njegova patnja Božji naum. Ali kad mu se na operaciji stanje pogorša, Melendez zaključuje da tumor bez fuzije nije moguće izvaditi. Kad Sadie Barnes dođe u bolnicu zbog glavobolje i obamrlosti nakon planinarenja, Park i Lim posumnjaju na visinsku bolest. Međutim, kad Sadie kaže da ima osjećaj da će umrijeti, Lim naručuje magnetsku rezonanciju koja pokaže da ima smrtonosni tumor na mozgu. Dok Lim pritišće Hana zbog Shaunova premještaja, Shaun želi iskoristiti Sadien slučaj da dokaže da je dragocjen stažist. Ali kad poželi razgovarati sa Sadie nakon što otkrije abnormalnost kojom se treba pozabaviti, njegova nova šefica dr. Carly Lever kaže da je razgovor s pacijentima kirurgov posao i da bi trebao krenuti na sljedeći slučaj. Nakon što odustanu od operacije, Clarence želi da liječnici pokušaju još jedanput.

No kad izvade tumor, Melendeza i tim šokira što je dvostruko manji od očekivanog i što se rak povukao. I dok Melendez smatra da trebaju pričekati da vide što će biti, Clarence je zabrinut da su nešto previdjeli te inzistira na dodatnim pretragama. Kad ga supruga uvjeri da je ono što se dogodilo zapravo dobro, Claire iznenadi sve priznanjem da je nekoć bila religiozna. Na kraju, sumnjajući da je Sadie postavljena pogrešna dijagnoza, Shaun se ušulja u njezinu bolničku sobu u potrazi za dodatnim informacijama, ali izgubi i najmanje izglede za povratak na staro radno mjesto kad ga Han uhvati. Čak i kad se pokaže da je Shaunov osjećaj bio točan, Han ne odustaje od svoje odluke.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju