Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Jenny Kunkler probudi se iz kome pa je pošalju na pretrage, ali doktori i dalje ne mogu dokučiti zašto je njezina sestra blizanka Katie i dalje bez svijesti.

Kad se Shaun vrati s izleta na koji je otišao s Leom kako bi ih obavijestio da daje otkaz te da će tražiti premještaj u bolnicu u Pennsylvaniji, asistira tijekom ugradnje stenta koji će Katie povećati protok krvi u mozak. Kada operacijom otkriju da Jennyno srce nije dovoljno jako da održi obje djevojke na životu, on predlaži transplantaciju srca njezine sestre. No kada njihova majka pristane, iako će to značiti smrt jedne od njezinih kćeri, Katie ne umre nakon što ugase aparate koji su je održavali na životu. U međuvremenu, Jessica sazna da Jaredov odvjetnik priprema optužbu da je Jared bio otpušten zbog rasne diskriminacije.

Nakon Katiena neočekivanog oporavka, Shaun predloži da ponovno spoje blizanke kako bi obje ostale na životu dok ne dovrše transplantaciju srca. Iako se Jenny protivi ideji koja bi joj ubila sestru, a spasila nju, nakon što ih preko noći ostave u istoj sobi, ona pristane. Međutim, nakon što ih ponovno spoje, svi se šokiraju kad se Katie osvijesti i kad joj srce počne kucati kako bi održalo Jenny na životu. U međuvremenu, Jared odbije veliku nagodbu i odluči se boriti za svoj posao, a Glassman i Andrews prihvate Shaunov zahtjev za premještajem.

Nakon što se obje sestre probude, neočekivano pogoršanje Jennyna stanja prisili doktore da ih opet razdvoje – ovaj put kako bi spasili Katie. Iako Katie inzistira na tome da ih neće opet odvojiti, mama je uvjeri da je to jedini način da barem jedna preživi. Na kraju, nakon što Jaredova žalba zbog diskriminacije prisili Jessicu da ga opet zaposli, unatoč Andrewsovim prigovorima, Lea nagovori Shauna da je ne slijedi u Pennsylvaniju, nego da ostane u St. Bonaventureu.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju