Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Dok pokušava shvatiti zašto se ljutita Lea odlučila iseliti iz njegova stana, Shaun se pridružuje Melendezu i Parku u liječenju Maca Frazeeja, 14-godišnjeg dječaka s intelektualnim teškoćama i sindromom fragilnog X kromosoma kojem je ograda probila rame.Kad operativno ne uspiju ukloniti sve dijelove, Shaun smišlja kako ukloniti preostale. Iako Melendez smatra da Mac može kući, očito je da se majka Nicole nadala da će prenoćiti u bolnici kako bi dobila malo mira jer se dvadeset četiri sata na dan brine o njemu. Ali kad Park predloži da ga smjesti u ustanovu, ona ustukne. Glassmana tijekom oporavka progone vizije pokojne kćeri tinejdžerice Maddie. Nakon pada na planinarenju u Yosemiteu, 18-godišnja Kitty Kwon stiže u bolnicu St. Bonaventure slomljenog vrata. Iako joj kažu da će nakon spinalne fuzije stati na noge, Kitty se odlučuje za vijke jer će se tako ponovno moći penjati.

Zabrinuti da će i dalje ugrožavati vlastiti život, njezini roditelji mole da joj oduzmu sposobnost odlučivanja i tako je prisile na fuziju. Kad roditelji uspiju u svom naumu, Kitty zamoli Claire da im priopći da ih više nikad ne želi vidjeti. Dok se Shaun snalazi među proturječnim savjetima kako spasiti prijateljstvo s Leom, halucinacije prisiljavaju Glassmana da se suoči s vlastitom odgovornošću za Maddieno samoubojstvo. Kad Nicole stigne na hitnu s ozljedama koje je zadobila pokušavajući obuzdati sina, Shaun ga pokušava smiriti dok čekaju dolazak socijalnog radnika. I dok Shaun na temelju vlastitog iskustva pokušava pomoći Macu nositi se s odvojenošću od majke, Park se trudi uvjeriti Nicole da se ne treba sramiti potražiti pomoć. Na kraju se Glassman ispriča zbog trnovite obiteljske prošlosti i pomiri s Maddienim duhom, a Shaunov pokušaj da se iskupi potakne Leu da mu pruži još jednu priliku.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju