Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Nakon Glassmanove operacije mozga Shaun provodi noć u bolnici gdje stažisti saznaju da je došlo do pogreške u rasporedu i da će dvoje morati odraditi smjenu od 36 sati. Claire pomaže Melendezu izliječiti neplodnost Gine Porter, a na pauzi se požali Andrewsu na težak raspored. No Andrews se ne slaže s njom te se ona vraća u tim, gdje otkriva da su se Ginine endometrijske lezije proširile.Kad tijekom operacija dođe do tenzija, sestra Ann Flores zapita se kako Melendez tretira žene u svom timu, a Ginino stanje se pogoršava te moraju razmotriti vađenje mjehura. Claire predloži rekonstrukciju, a Melendez je šalje po suglasnost supruga Daniela. Ali procedura razotkrije dodatne probleme i Melendez kaže da će morati izvesti histerektomiju. Međutim, kad Claire ode po Danielovu suglasnost za operativni postupak koji će im onemogućiti da dobiju djecu, on odbije preuzeti odgovornost i traži od liječnika da učine ono što smatraju najboljim.

Nakon što naredi Shaunu i Morgan da je ne ometaju, Lim uzme slobodan dan jer mora na sud zbog prebrze vožnje. Unatoč obećanju da neće kontaktirati s njom, Shaun i Morgan moraju je nazvati kad se jednom njezinu pacijentu pogorša stanje. Kad Melendez prepusti Claire da donese odluku u Gininu slučaju, sestra Flores povuče pritužbe, a Glassman umišlja da ga posjećuje pokojna kći Maddie.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju