Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Kad 28-godišnji George Reynolds stigne na hitnu, saznanje da uzima antiandrogene lijekove potakne Claire da se zapita je li riječ o transrodnoj osobi. Kad mu kažu da je zbog lijekova imao moždani udar, George prizna da ih ne uzima jer je transrodan, nego da bi smanjio nagon za seksualnim odnosima s djecom. Kad George ode iz bolnice, Morgan se pita je li nehotično poslala zlostavljača među ljude, no Claire joj kaže da nema dokaza da je on ikad počinio zločin.

U međuvremenu Shaun prisiljava Glassmana da mu preda vozačku dozvolu dok odlazi na kemoterapiju, a Aoki pritišće Andrewsa da odabere novog šefa kirurgije. Kad Billy Cayman stigne na hitnu s ozljedama glave tvrdeći da je pao, Park i Shaun sumnjaju da je pretučen u popravnom domu. Park predloži da mu korigiraju ožiljak na čelu jer je on možda razlog zlostavljanja, no Shaun kaže da je riječ isključivo o kozmetičkom zahvatu koji ne bi trebalo odobriti. Kad se i Lim složi da je riječ o skupom, rizičnom i nepotrebnom zahvatu, CT otkrije da je došlo i do rupture dijafragme.

Kad se Billyju na operaciji stanje pogorša, Lim mu spasi život te mu ujedno prsnim implantatom korigira čelo. Dok se osoblje kladi hoće li Melendez ili Lim naslijediti Andrewsa, Georgea ponovno primaju na hitnu jer je pokušao kastrirati sam sebe. I dok Morgan želi završiti posao i maknuti potencijalnog pedofila s ulice, Melendez podupre Claire koja predlaže da krene na program liječenja. Kad mu priopće da se kastracija ne može odobriti bez dozvole psihijatra, George odbija daljnje liječenje. Kako se čini da će njegovi testisi zacijeljeti, Claire odobri proceduru smanjenja boli. Međutim, nakon što zbog komplikacija njegov život dođe u opasnost, jasno je da George treba testosteron iz jednog testisa kako bi preživio. Claire predloži da pokušaju ponoviti postupak kad se oporavi, no George izađe iz bolnice, stane pred jureći kamion. Na kraju epizode Shaun moli Leu da ga nauči voziti, a Limima i Melendezova svađa oko napredovanja potakne Andrewsa da objavi da ostaje na čelu kirurgije.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju