Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Iako voljna pružiti prijateljstvu sa Shaunom još jednu priliku, Lea kaže da će zajednički život biti katastrofa. I dalje ne vjerujući da ona ima pravo, Shaun odlazi na posao gdje njega i Parka iznenadi da Wade Lowry kojem su operirali koljeno ima i Chronovu bolest, kroničnu upalnu bolest crijeva zbog koje je potrebno izvaditi želučanu premosnicu ugrađenu prije 15 godina.



Ali kad je primoran reći suprugu Spenceru da je nekoć težio više od 140 kg, Wade ih zamoli da ne otkriju da ima premosnicu. U međuvremenu Shauna zabrinjava da se Glassman ne trudi dovoljno oporaviti od operacije. Kad 42-godišnja Louisa DeLeon stigne na hitnu, Claire posumnja da je uzrok srčanih problema anoreksija. Prije operacije srčanog zaliska Melendez kaže da će joj morati ugraditi sondu kako bi unijela više kalorija i prestala biti neuhranjena što je posljedica dugogodišnjeg poremećaja prehrane. Ali kad Claire predloži eksperimentalnu dubinsku stimulaciju mozga kojom bi izliječili anoreksiju, zatraži dozvolu Melendezu iza leđa.

 

U međuvremenu Shaun pokušava motivirati Glassmana, a Lea se boji da će zajednički život stvoriti pogrešan dojam o prirodi njihova prijateljstva. Iako liječnici pokušavaju poštovati Wadeovu privatnost, kad Spencer pita je li operacija uistinu nužna, Park mu predloži da otvoreno razgovara sa svojim suprugom. Kad se tajna otkrije, ljutiti Wade traži da ga premjeste u drugu bolnicu. Ali kad Shaun otkrije da je došlo do krvarenja u crijevima, liječnici ga odmah moraju operirati i ukloniti premosnicu, čak i uz rizik da se opet udeblja stotinjak kilograma. Nakon što Melendez i odbor za etiku odobre Louisinu eksperimentalnu operaciju mozga, Claire uvidi da je posljedica gubitak sklonosti prema sinu. Iako je operacija uspjela, Melendez ne može prihvatiti da mu je Claire radila iza leđa te joj kaže da pronađe novog mentora. Lea ipak pristane biti Shaunova cimerica, a Shaun angažira prijatelja da potakne Glassmana da preuzme odgovornost za vlastiti oporavak. 

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju