Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Good doctor'.

Shaun se pokušava udobno smjestiti u novom domu pa zakasni na posao i otkrije da Melendez i tim već pregledavaju Barb Allen, 36-godišnju trudnicu čijem djetetu prijeti tumor. Melendez tvrdi da postoji rizik od ugruška te da je stoga najbolja opcija prekid trudnoće, ali kad Shaun predloži način kojim mogu ukloniti tumor i vratiti fetus u maternicu, Barb odluči da želi riskirati. Mark Allen ne može spriječiti doktore da ispune želje njegove supruge pa zaprijeti da će ih tužiti ako operiraju na njegovu nerođenom djetetu. U međuvremenu, dok se uprava muči sa zakonskim implikacijama u slučaju Allen, Shaun i Claire liječe 18-godišnju pornoglumicu Oliviju Cashman koja ima upaljenu genitalnu žlijezdu.



Dok Shaunu susjeda Lea pomaže da se prilagodi životu u San Joseu, Mark pristane dopustiti Melendezu da pokuša spasiti i njegovu ženu i njihovo dijete. Znajući da će snositi odgovornost ako Barb umre, Melendez započne s delikatnom operacijom, ali mora stati kada ona doživi srčani udar. Međutim, kada i Barb i Mark žele pokušati ponovno, unatoč puno većem riziku, Jared predloži plan koji bi ih mogao oboje spasiti. U međuvremenu, otkrivši da Olivia ima tumor zbog kojeg će joj morati prerezati živčane završetke u genitalijama, Shaun osmisli plan koji će to ispraviti.

Preusmjerivši krv iz Barbina srca, Melendez i Jared izvade fetus iz maternice, uklone tumor pa ga vrate. Alleni saznaju da će i majka i dijete biti dobro, a Andrews, Shaun i Claire uspješno uklone Olivijin tumor i poprave oštećeni živac. Budući da Shaunu autizam nastavlja komplicirati život u novom domu, Claire i Jared ponude se da će mu pomoći s privikavanjem.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Ne propustite seriju 'Good doctor' od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju