Treće izdanje Sunset Sports Media Festivala u Zadru

Zadar je proteklog vikenda postao sportsko središte gdje su se okupili neki od najpoznatijih predstavnika sportskih medija, klubova, managementa i sponzora tog biznisa s područja Hrvatske, Europe i svijeta. Razlog okupljanja bilo je treće izdanje Sunset Sports Media Festivala na kojemu su u panel raspravama sudjelovali neki od najistaknutijih imena sporta. Posjetitelji su od 6. lipnja do 8. lipnja imali prilike naučiti o raznim sportskim temama, menadžmentu i uspjehu u sportskom svijetu. Festival je panelom otvorio legenda talijanskog nogometa i bivši igrač Juventusa, Alessandro Del Piero, a uslijedio je i bogat program na kojem su sudjelovali Ivica Kostelić, Željko Mavrović, Paolo Tramezzani i brojni drugi.

Na događaju je kao medijski partner sudjelovao i portal gol.hr koji je s podcastom „Utakmicu po utakmicu“ za čitatelje pripremio atraktivan sadržaj, uživo s mjesta događaja. Već poznati voditelji UPU podcasta Mateo Pukšar i Igor Ćurković vodili su zanimljive razgovore s gostima festivala u kojima su se dotaknuli važnih sportskih tema. U gostovanju Sanjina Španovića, šefa ureda Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca i Lea Vinkovića, šefa marketinga NK Osijeka, otkrili su je li HNL profitabilan. U walk-in intervjuima, pred mikrofon je došla Petra Mandić, trenerica Dubrave Tim Kabel, a dotaknuli su se teme budućnosti ženskog nogometa, kao i Bojana Jovanović, poznata srpska tenisačica koja je otkrila detalje Đokovićeve ozljede i hoće li se vratiti na Wimbledonu.

Čast da zatvori festival panelom pod nazivom Lord Of The Rings pripala je Billu Belichicku koji je tom prigodom dobio hrvatsku putovnicu što naglašava povezanost između Hrvatske i globalne sportske scene te promovira našu zemlju kao destinaciju koja cijeni sportske vrijednosti i pruža najbolje gostoljublje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju