Prije točno godinu dana vidjeli smo prvo izdanje emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

U 53 emisije "Zdravlja na kvadrat" Nove TV u proteklih godinu dana gledatelji su imali prigodu vidjeti, doista raznolik skup reportaža koje pomažu, kako i moto emisije kaže, "da se osjećate bolje".

Kroz više od 370 reportaža, tim od 14 ljudi, na čelu s producenticom Tanjom Švorinić i urednikom Daliborom Bosančićem, iznjedrili su brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih zdravih aspekata života.



Šarm emisiji daje i voditeljica Anja Alavanja Romac. Kroz emisiju su prošli brojni liječnici, sportaši, javne osobe, promotori zdravog načina života.



"Veseli me rad na takvom projektu, realnom, stvarnom. Odličan je osjećaj kada kroz reportaže možete pomoći drugim ljudima i pokazati im da rješenje za njihove zdravstvene probleme, većinom postoji. Činjenicu da je zdravlje najveće blago i da su zdravi ljudi najsretniji ljudi, mnogi često zaborave. Sjete se toga samo kad im bolest "pokuca na vrata". Zato smo mi tu da ih iz emisije u emisiju podsjećamo koliko je zdravlje najvažnija stvar na svijetu." – izjavio je povodom prve godišnjice emisije urednik Dalibor Bosančić.



Prije točno godinu dana vidjeli smo prvo izdanje ''Zdravlja na kvadrat'', a već u subotu, 4. studenog gledatelji imaju priliku pogledati novu emisiju na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju