Dok su djevojke bile uvjerene kako će sljedeća djevojka na eliminaciji biti Nina, Marko ih je sve iznenadio!

Nova djevojka u Markovu taboru, čini se, nama dlake na jeziku. Nakon vožnje brodićem po rapskoj uvali, Marko je odlučio malo bolje upoznati novu djevojku Mariju Ninu te ju je odveo u svoj lokal koji čeka na dovršetak radova.



I dok je očekivao kako će Nina biti oduševljena njegovim poslovnim poduhvatom, njezin komentar da mu boje nisu najbolje, bio mu je poput hladnog tuša. „Sad bih ja trebao ponovno farbati zidove pa da ona dođe unutra i kaže, da, svjetlije je, ali može još svjetlije. Mi ne funkcioniramo tako.“ iznerviran je bio Marko kojemu je Nina još kazala kako se vidi da se voli praviti važan te kako na prvi pogled djeluje bahato. „Ja sam se nadao da će se nešto promijeniti sa svježim mesom koje je došlo, a koliko god budemo prelijevali iz šupljeg u prazno, ajme meni!“, razočaran je Marko.




Jeste li vi iznenađeni Markovom odlukom?

glasova:



Dok su Nives i dvije Marije bile uvjerene kako će sljedeća djevojka na eliminaciji biti Nina, Marko ih je sve iznenadio obznanivši da show napušta Maria Kufla, a kao razlog naveo je taj što je premlada za njega.



„Mislila sam da će Nina ispasti, ali kada je rekao da ide jedna od Marija, znala sam da sam to ja.“ izjavila je Maria, a Nives je komentirala: „Mislim da uopće nije fer, ali ako Marko voli show, onda mi je jasno.“

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i petkom na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju