Plavuša ili brineta – sve joj pristaje

Riječ je o jednoj od sestara obitelji Dževher – Sanem koju utjelovljuje turska glumica Gökçe Eyüboğlu. Ova glumica pršti dobrom energijom i vrckavošću. Pravi je primjer glumice kojoj promjena izgleda nije strana, ali i dokaz koliko sama frizura može promijeniti fizički izgled osobe:

 

 

Uvjerljivo je iznjela svoj lik Sanem koja je svojeglava buntovnica, empatična sestra i kći te "solo igračica". Sanem je odvjetnica u odvjetničkom uredu svoje obitelji, ali to je jedino što je povezuje sa sestrom. Posve je drukčija od Azre. Iako ima trideset godina, ponaša se kao da joj je i dalje dvadeset.

Nepromišljena je, sklona hedonizmu i voli izlaske. Sklona je piću. Ona je jedinstvena, pametna i samostalna žena. Iako se čini da ima sve, jednom kad njezini prijatelji odu kući, a poslovni sastanci završe, ona je posve sama. Svoga oca Faruka nije vidjela od svoje osme godine. Njegov povratak posve ju je shrvao. To upućuje na problem koji ima u odnosima s muškarcima.

Gökçe je nedavno na svom Instagramu podijelila "obiteljsku" fotografiju sa sestrama i majkom iz serije. Uz prekrasnu fotografiju objavila je tople riječi zahvalnosti i ljubavi prema svima koji su sudjelovali u snimanju serije "Prevara":

 

 

Koji će sve izazovi snaći Sanem ne propustite pogledati u novim epizodama serije "Prevara" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode prije emitiranja na televiziji gledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju