Glumačka karijera s uzlaznom putanjom

Mlada glumica Tülin Ece prije uloge u seriji "Prevara", imala je jednu od bitnijih uloga u seriji "Ambasadorova kći" gdje je utjelovila lik Menekše.

Menekše je kći temperamentne obitelji čiji je životni cilj bio udaja, što joj je i uspjelo kada je postala Sandžarova supruga. Morala se boriti da to postane, a nakon toga se morala boriti jer se ljubav života njezina supruga vratila. Menekše je poput đavla koja se pretvara da je anđeo, a uskoro svojim igricama i manipulacijama počne biti ta koja vodi kolo.

Njezin lik u "Prevari" je pak - pravi anđeo. Budući da je najmlađa članica obitelji Dževher, njoj se najviše toga tolerira. Najmanje je poznavala oca i odgajale su je majka i sestre. Guneš je svjedočila Čolpaninoj depresiji nakon rastave i najtežim trenucima adolescencije svojih sestara Azre i Sanem. Upravo je zato ona najnaivniji i najopušteniji lik u obitelji. Stran joj je bijes i mržnja koju osjećaju njezine sestre.

Ece je na svom Instagramu podijelila nekoliko fotografija sa snimanja serije "Prevara":


 

 

Ako ova mlada glumica nastavi s ulogama u ovakvim turskim uspješnicama, smiješi joj se više nego uspješan nastavak karijere.

 

Seriju "Prevara" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode prije emitiranja na televiziji gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju