Sanja Vejnović iza kamera popularne serije

Glumica Sanja Vejnović u ulozi Milice Mamić iz popularne serije "Kud puklo da puklo" osvojila je publiku svojim britkim humorom, neustrašivošću i i izravnošću. Oštro se protivila ulaganju u hotel, ali nije uspjela slomiti Tomislava i Snježu koji su ipak tu odlučili uložiti novce prvenstveno zbog Ane. Milica se zato konstantno petlja u rad hotela, puna je ideja kako unaprijediti poslovanje hotela, ali nailazi na konstantan otpor kod Mile koji ne voli da mu se, kao direktoru, itko miješa u posao.

Ova iznimno talentirana glumica sa svojim pratiteljima nerijetko na Instagramu dijeli zanimljive trenutke iz privatnog života. U svojim objavama ne krije ni koliko joj je uloga Milice draga te je tako s nekoliko objava prokomentirala početak emitiranja serije "Kud puklo da puklo".

Glumičini vjerni pratitelji također nisu krili oduševljenje zbog Miličina povratka na male ekrane počastivši je mnoštvom komplimenata na račun ove uloge. Neki od obožavatelja serije rekli su kako im je Milica Mamić ostala u posebnom sjećanju zbog svoje jedinstvenosti, neustrašivosti i briljantnosti te da su jedva dočekali povratak oštrovačkih zgoda i nezgoda.

Iako je njezina prva ljubav gluma, Sanja Vejnović uživa i u kuhanju koje je jednom prilikom opisala kao ljubav na prvi pogled. Pauzu u glumačkim aktivnostima za vrijeme pandemije koronavirusa iskoristila je na najbolji mogući način te se posvetila izradi svoje prve kuharice. Neke od glumičinih kulinarskih pothvata također možete pogledati na njezinom Instagram profilu.

 

Najzanimljivije trenutke serije u kojima se našla legendarna Milica pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju