Mnogi su se složili da osim Juliji Roberts, glumica sliči i Evi Mendes!

Ne radi se o Juliji Roberts, ni Evi Mendes, već o popularnoj turskoj 27-godišnjoj glumici Ebru Şahin, koju u seriji "Ljubav osvetnika" gledamo u ulozi Rejan. Glumica je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju na plaži, a zbog retro izdanja i efekta na slici, mnoge je podsjetila na poznatu hollywoodsku glumicu Juliju Roberts.

 

 

Komplimenata i komentara nije nedostajalo. Glumica jednostavno osvaja svoje obožavatelje objavama u ljetnom izdanju, budući da na njima sakupi i više od 10 tisuća komentara.

 

 

 

 

Glumicu smo upoznali u ulozi dobronamjerne i požrtvovne Rejan, Miranove supruge te Hazarove i Zehrine kćeri. Trenutno je gledamo u teškom životnom razdoblju, kada zbog Fusuninog trovanja mora birati između svog i života svojeg nerođenog djeteta. Za to zna i Dilšah koja je neprestano podbada i provocira jer želi da nakon njezine smrti Miran bude s Fusuninom kćeri Azrom.

Seriju "Ljubav osvetnika" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju