Nakon ljetne stanke, glumci prionuli na snimanje.

Odmorni i svježi, glumci serije 'Zlatni dvori', vratili su se nakon trotjedne ljetne stanke ponovno na set nove dramske serije Nove TV koja uskoro kreće s emitiranjem.


Spas od ljetnih vrućina nova glumačka postava potražila je diljem obale Lijepe naše te uz more, kupanje, uživanje na suncu i u ljetnom morskom zraku napunila energiju za nadolazeće snimanje.


Matko Knešaurek, koji glumi glavnog lika Petra, mladog i vjetropirastog mladića koji se pokušava oduprijeti želji roditelja da sudjeluje u radu obiteljske firme i sklapa pakt s majkom koji će mu zauvijek promijeniti život, godišnji odmor proveo je opuštajući se s obitelji „Proveo sam zaista kvalitetno vrijeme sa suprugom i kćerkicom. Uživao sam u moru, dobroj hrani i sada sam spreman za nova snimanja“, kazao je Matko.


Njegova partnerica u seriji te vjenčana kuma u životu, Katarina Baban, kaže, bilo ju je na sve strane. „Napunila sam energiju koliko sam mogla obzirom da sam cijelo ljeto bila na sto strana, svugdje sam bila po malo. Bila sam u Budvi na par dana i žao mi je što je to bilo samo par dana, malo smo požalili što smo samo tako kratko ostali. Nakon toga sam bila u Puli kod najboljeg prijatelja i poslije toga sam išla u Trubunj i tamo sam se zapravo najviše odmorila jer sam bila na svom terenu. Mogu reći da sam se uspjela baš lijepo i kvalitetno odmoriti, čak mi je i nedostajao ovaj užurbani tempo tako da nije bio problem vratiti se nazad“, izjavila je Katarina.


Radnja nove serije smještena je na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije. Uzbudljiva, napeta i intrigantna radnja sa sjajnom glumačkom ekipom zasigurno će osvojiti srca gledatelja, a televizijsku premijeru s nestrpljenjem očekuju i sami glumci.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju