Uskoro na Novoj TV!

"Bogu iza nogu", nova serija Nove TV, uskoro kreće s emitiranjem, a glumci najavljuju urnebesnu zabavu za cijelu obitelj.

Kako su tekli prvi dani snimanja, koliko imaju sličnosti s likom kojeg glume te kako im se sviđa promjena imidža, Filip Juričić, Mirna Medaković Stepinac i Sara Moser, ispričali su novinarki IN magazina.
''Dobila sam grudi i kosu. Možda baš ono prave ženske adute'' otkrila je Mirna Medaković Stepinac koja u seriji igra Ljubicu, ambicioznu načelnikovu tajnicu zaljubljenu u lokanog mačo frajera Đuru te sanja dan kad će se vjenčati s njim. ''Ona je vjerna, ona se sređuje za sebe i za svog dečka, ali to je onaj tip žene koji kad ustane ujutro odmah se sredi. Znači, ona ne ide ni baciti smeće, a da nije uređena. Evo sad kad malo razmislim totalna suprotnost od mene!'' opisala je Mirna svoj lik.

Da je lik kojeg igra suprotnost od njega samog, tvrdi i Filip Juričić koji glumi Đuru, Ljubicinog dečka. Za razliku od nje, kojoj je životna želja udati se, Đuro vješto izbjegava odlazak pred oltar, a najvažnija stvar u životu mu je upravo njegov auto. ''On je zgodan, lijep, pametan, onako seoski nogometni trener koji ima jedinu veliku pravu ljubav a to je njegov Golf GTI. Njeguje ga sa puno ljubavi, puno strasti, stalno ga nešto licka, picka, popravlja..'' objasnio je Juričić te istaknuo kako uživa u svom liku, ali i novoj frizuri – tzv. fudbalerki: ''Čak bih rekao da sam ja to nekako želio jer sam u jednoj predstavi imao fudbalerku i onda sam im rekao da sam ja čovjek kojemu jako dobro stoji fudbalerka i to smo iskoristili. Moram priznati da ja uživam!''

Promjenu imidža s veseljem je pozdravila i Sara Moser, koju ćemo gledati u ulozi lokalne gostioničarke Tereze. ''Ona je super, ona je duhovita, simpatična, kada treba biti glasna onda je glasna, malo je u nekakvom rivalstvu sa drugom kokom u selu tj. Ljubicom, ali sve u svemu simpatično'' kazala je Sara.

Serija "Bogu iza nogu" pratite uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju