Gradonačelnik , Zvonimir Novosel, u svojem je uredu ugostio glavne i odgovorne u sklopu projekta ''Čista ljubav''.

 Gradonačelnik, Zvonimir Novosel, u utorak 24. listopada 2017. godine, u svojem je uredu ugostio glavne i odgovorne u sklopu projekta ''Čista ljubav'': direktoricu produkcije Sanju Tucman, producenta Borisa Pavelića, glumice Taru Rosandić i Nives Zeljković te glumca Ivana Hercega – nove i vrlo popularne serije u produkciji Nove TV, čije se brojne scene snimaju upravo u Jastrebarskom.

Ljepote jaskanskog kraja i dobra suradnja vodstva Grada Jastrebarskog i Nove Tv razlozi su zašto ulicama Jastrebarskog sve češće šeću poznate poznate hrvatske glumice i glumci, koje navečer, dok gledate vašu omiljenu seriju na malim ekranima, možete prepoznati u scenama snimljenim u predivnom jaskanskom perivoju i drugim dijelovima Jaske i prigradskih naselja.

Neki od glavnih likova ove uzbudljive i napete ljubavne priče prepune intrige, koju u prosjeku dnevno prati više od 640 tisuća gledatelja, Tomo (Ivan Herceg), Sonja (Tara Rosandić) i Snježana (Nives Celzijus) te direktorica produkcije Sanja Tucman i producent Boris Pavelić, danas su posjetili gradonačelnika Novosela, koji im je ovom prilikom zahvalio što su upravo Jastrebarsko odabrali za snimanje te pritom i poželio da se u gradu osjećaju kao kod kuće.

S obzirom na to da su se gosti ovom prilikom složili da je Jastrebarsko prekrasan gradić u kojem se planiraju snimiti brojne nove scene ove popularne serije, gledatelji će tijekom cijele sezone imati priliku uživati u radnjama snimljenim u ovom pitoresknom jaskanskom kraju, u biseru smještenom na pola puta između Zagreba i Karlovca, na pola puta između urbanog i ruralnog i na pola puta između mira i gradske vreve.

Stoga, budite i Vi od ponedjeljka do petka od 20:15 sati uz male ekrane i Novu Tv i uživajte u nepredvidivim zapletima serije ’’Čista ljubav’’.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju