Novo dizmovačko policijsko pojačanje pratite od 18. svibnja u seriji "Dar Mar"

U Dizmovo dolazi neponovljivo pojačanje! Policijski duo koji će stajati u službi pravde i zakona čine jednojajčani blizanci, Dino i Nino, koje će utjeloviti popularni glumci Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić.

Dino i Nino su policajci te sinovi Ružice (Vesna Tominac) i Vinka (Goran Grgić). Odabirom zanimanja dva brata skromne pameti, mislili su da će tako lakše namamiti gizmovačke djevojke. Bili su loši učenici, a sad su loši policajci, no slušaju sve što im kaže otac, a još se više boje oštre majke. Obojica su veliki ljubitelji auta i brzina te češće krše zakone nego što ih provode. Prevrtljivi su poput oca, no ne i toliko snalažljivi.

Kako su izgledali trenuci na setu serije "Dar Mar", na svom je Instagramu otkrio Janko Popović Volarić. Naime, podijelo je urnebesni video s kolegom sa seta Momčilom Otaševićem i napisao: "Glup & gluplji Al bar nas niko nije vidio..." i time nasmijao svoje pratitelje te izazvao brojne reakcije.

 

Glumci su na jednoj fotografiji pozirali i s još jednom "Dar Mar" legendom, policajcem Milom kojega je utjelovio legendarni glumac Milan Štrljić

 

 

Pogledajte kako se urnebesni duo snašao pred kamerama Nove BUZZ: 

Ovaj urnebesni dvojac ne propustite od 18. svibnja u HIT seriji Nove TV, "Dar Mar"! Seriju pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju